21. mai 2013

19.mai- Kuura

Hommik saabus linnulauluga. Eriti hea oli, et keegi teine vabatahtlikult pudru keetmise enda peale võttis. Pühapäeviti meeldib mulle ikka pannkooke süüa, kuid võistlustingimustes on hea ports putru ikka parim. Asjad kähku pakitud ja minek võistluskeskusesse. Tegin peale Haanjat väikese vahepeatuse ja korjasin nurmenukke. Tahtsin seda juba laupäeval teha peale sprinti, kuid ilmataat vussis minu mõtte ära. Võistluskeskuses oli meeleolu hea. Sain ka noorvõistlejad pildile. Vaatasin esimese stardi ära ja ruttu ise riideid vahetama.
Jooks täna kuidagi ei sujunud, esimese poole rajast tegin vea, vea otsa. Kaldusin aina vasakule ja siis jälle paremale. Ühesõnaga üks jänese haakide tegemine. Peale 7 punkti sain juba kaargiga sõbraks, kuid kaotatud aega see tagasi ei toonud.  Märtenil läks teatejooksus hästi, kuid kahjuks esimeses vahetuses ei registreerinud si-pulk vaatepunktis olemist ja nii nad kokkuvõttes tulemust ei saanud. Kahju. Sain veel pilte klõpsida. Lisan siia esimesel päeval enne starti tehtud pildi Urmasest. Lõpusirgel nägu enam nii rõõmus ei olnud. Tavaliselt näeb orienteeruja peale jooksu  välja, kui vette kastetud kass. Kuumad ilmad, mida talvel igatsesime on hetkel kohal ja ajas kõiki ohtrasti vett ja muid karastavaid jooke jooma. Eriti hea ja kosutav on kohalik vesi. Võtad aga punnsuutäis vett ja ei peagi jooksu kohta kommentaare jagama. Kui minu noorvõistlejad said oma jooksud joostud, pestud ja asjad pakitud, alustasime tagasisõitu. Marie sai teise auto peale ja nii ei pidanud ma Pärnu kaudu sõitma. Kuid autosse lisandus Merike ja Teele. Tegime väikese vahepeatuse Ruusmäel, kus noorsportlased sõid, Meegomäel, kust võtsin auto peale ühe moonakasti ja Tartus, kus tankisn. Kogu matk jäi ikka 4 tunni sisse.

Eilne saun peale mitut jooksu oli täitsa hea. Head asjad käivad ikka hulga kaupa. Siis juhtus nii, et Anu kutsus sauna ja loomulikult kasutasin seda võimalust. Mitte, et ma eriline saunafänn oleksin, aga kutsutakse, siis ei olnud põhjust ka keeldimiseks. Anu on ikka üks asjalik naisterahvas. Tegi pitsat ja küpsetas kooki, lõpuks vihtles väsinud orienteeruja eukalüptivihaga läbi. Jõudsin veel enne koju minekut poest läbi hüpata, et küpsisetordi materjali osta. Homme ju Märteni sünnipäev.
Kahe päeva madistamise tulemusesd metsast ka:
Tulemused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar