4. aprill 2010

4.aprill- Kurzeme Pavasaris II päev

Öö möödus ja vihma sadas ikka. Hommikul tuli pakkida asjad, valmistada hommikusöök. Õnneks ma selles projektis sel hommikul väga aktiivselt ei osalenud. Tegin juba õhtul võileivad valmis, kui öiselt jooksult tulin. Teise päeva stardid hakkasid kella 10-st, nii pidime varakult tõusma. Eelmise päeva õhtul, et külastame mõnda vaatamisväärsust ka. Väike vihma sabin ei heidutanud meid.
Loodan, et tublid pildistajad jagavad oma pilte teistelegi.
Tänane rada oli 6,3 kilomeetrit. Starti 1,4 kilomeetrit. Paras treening. Olin oma klassi esimene startija. Starti minnes hakkasin sügavat muret tundma, et mu kompass jamsib. Juba eile tekitas ta minus segaseid mõtteid ja ajas jooksu alguse täielikult tuksi. Uurisime Riinaga mu kompassi ja selgus, et ta näitab ikka täiesti kalossi, nii tuligi mul kompass heaga tasku panna. Kompassiga on ikka kindlam joosta, eriti kui suunda joosta. Nii sai rajal paar äpardust ikka tehtud, kui väheke punktist mööda silkasin. Õnneks mitte kaugele. No ja sood olid ikka mõnusasti vett täis. Endal õnnestus suuremet vett vältida, kuid aega läks sellega ka kaduma. Kuid vähemasti jalad ei hakanud külmetama. Jooksin täna ikka paremini kui eile.
Poisid olid ka tublid. Märten saavutas 3 koha ja Markus oma klassis esimene. Oma osa mängis siin ka konkurentide ebaõnn. Mihkel ei jooksnud. Tema siblis metsa all ja jõe ääres, uuris-puuris loodust ja inimesi. Igav tal küll pole kunagi. Vette ta otseselt ei kukkunud, kui palju puudu polnud.
Autasustamisele oli asja vaid poistel, teised...
Peale autasutsamist sõitsime Ventspilsi tagasi, sest Anneli oli midagi tähtsat veekeskusesse unustanud. Õnneks unustatud ese leiti ja saime kenasti kätte ka. Kella 14 paiku alustasime tagasiteed. Sõit koju kestis ilamatuma aja. Kiidan Annelit, kes samuti roolis ja nii sain ka veidi puhata. Pool kümme õhtul jõudsin koju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar