3. aprill 2010

3.aprill- Kurzeme Pavasaris


Hommikul ekskurseerisime Ventspilsi rannas. No sellistel liivaluidetel peesitaks isegi. Kindlasti on suvel seal meeletult palju rahvast. Meie randadeski võiks olla sellised väikelastele mõeldud aiad. Kus lapsukesed saavad mängida ja vanemad rahulikult päevitada. Minu poisid ei püsiks pudeleiski paigal ja neid see aed vist ei hoiaks ka.Turnimise-kiikumise võimalusi oli seal minu arvares piisavalt. Põhi eesmärk oli minna muulile, kuid rajavalik osutus veidi kehvaks. Nii pidime sõitma autoga veidi edasi, kuid tublimad läbisid sama raja jalutades mööda mereranda. Muulil seisis tore lehm ja teised tegid loomulikult pilti lehmast, koos lehmaga ja lehmata. Võistluskeskusesse hakkasime sõitma kella 11 paiku, et 12 kohal olla. Nii kaua sinna sõit ei kestnud, kuid kohapeal oli sebimist küllaga. Starti oli meil 1,7 kilomeetrit. Poistel vaid 300 meetrit.
Minu esmakordne jooks Kurzeme Pavasarisel polnud just edukas. Ilm oli jahedam võrreldes eilse super sooja ja kevadise ilmaga.
Juba esimesse punkti mineks võttis aega igaviku. Kuid pärast läks paremaks.
Osalesin ka öises orienteerumises. Valisin lihtsa raja D21B. Rada oli lihtne, kuid kahjuks hakkas enne starti vihma sadama ja erilist meeleolu nägu jooksmiseks polnud ka. Äpardusi juhtus kuidagi sageli ja just minuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar