1. september 2011

31.august- Viitna ja Männiku

Päev kujunes kuidagi tempokaks. Kokkuvõtteks sai kohe kaks jooksu tehtud. Juhtus nii, et mõlemad olid sama pikad, kui laupäevasel võistlusel tuleb joosta. Aeg oli minu jaoks teisejärguline.
Mindud sai tänu Margusele. Ettepanek Viitnale minna oli ootamatu ja ei osanud kohe seisukohta võtta, kuna ma polnud seda varanti mõelnud. Kuid see minu plaane eriti segamini ei löönud ja nii saigi mindud. Kokkuvõttes tänud talle.
Viitnal on alati hea joosta. Maastik pakub orienteerujale kõike: metsa, sood, mõnusaid tõuse ja varjatud auke jne. Maastik väga reljeefne, kuid rajameister pani punktid ikka koht metsas stiilis. Juhtus, et mõnest punktist sai hooga mööda pandud ja kohati oli mõnus mööda reljeefi joosta kena kaarega punkti. Müttasin seal alla tunni. Olin graafikus, sest tahtsin veel Männikul öise stardi teha enne EMV-si.

Tempo metsas polnud kõige kiirem jõudis kõike metsas jälgida. Ühe punktiga sai veidi puusse pandud. Tähiseid kp-s polnud vaid vaiad mille helkurriba. Sarnaseid kasutati ka Mooste metsas. Lõpupoole oli üllatus suur, kui kp-s tähis meid tervitas.
Tehtud ta sai.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar