19. september 2011

16.september- Polgu- Tareste

Sõitsin Hiiumaale esimest korda. Ja nii tuleb ju seal oldud asjast võtta kõik mis hiidlased pakuvad. Nii sai osaletud MN teates Kärdla lähistel Tareste kaardil. http://www.blogger.com/img/blank.gifEelmisel päeval oli sadanud enneolematu hulk vihma ja täitnud sood, kraavid ja kõik madalamad kohad veega. Oli selge kuivalt sellest metsast välje ei tule keegi.
Jooksin teadet Margusega. Karta võis, et Margus teeb kiire jooksu. Ja nii oligi. Mina jälle pelgasin seda maastiku ja loomulikult teha vigu. Mis osaliselt õnnestus mul suurepäraselt. Pressipunktis küll lohutati mind, et jookse rahulikult lõpuni. Ega ma väga rahulik nüüd polnud küll.

Otsustavaks sai viimane etapp punkti ja üle vee finishisse. Kaart meenutas väga Raeküla kaarti. Soo siilud siin ja seral. Loomulikult palju vett igal pool. Sai ikka mõnuga vees joostud. Peale jooksu hakkasid jalad külmetama. Lootsin oma karastatusele ja mitte haigestumisele. Eks see hommikul paistab. Rikastasime hiidlaste võistlus ja lõhkusime nende argipäeva idülli, saime esikoha. Danilo ja Ingrid olid kolmandad ja Helen ja Toomas Mast auväärsel teisel kohal.

Auhinnaks saime saunalinad.
Tulemused
Pildid HOK kodulehelt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar