28. september 2011

25.september- Sõmerpalu- Soe

Esimene päev ei saanud lõppedagi, kui teine päev juba platsis oli. Nii siis sain hilja mahama ja vara pidin ärkama. Startisin kell 6 hommikul Rakvere Statoili bensiinijaamast Sõmerpalu poole teele. Pole ammu nii vara sõitnud. Oli hämar, kuid lähituledega kuidagi ebameeldiv sõita. Õnneks läks poole tunniga päris valgeks. Hommikune taevas on ikka erakordne.
Teekonnal nägin palju huvitavat, sest mööda seda maanteed ma ka tihti ei sõida. Kaarepere kandis ehitatakse uut viadukti ja kergliiklusteid on palju juurde ehitatud.
Ainuke halb asi hommikuse sõidu juures on see, et ükski söögikoht või pood pole veel avatud. Kuid Savernas sain siiki poepeatuse teha, enne kui Sõmerpalu poole sõitsin.
Teisel päeval oli meie klassi tardid päris varakult. Polnud vaja enam poole päevani oodata.
Starti oli 3 kilomeetrit, hea pool tunnike jalutamist. Vihmake hakkas sabistama. Oli siis seda nüüd tarvis. Minu ees kaks võistlejat ei startinud ja nii ma kedagi metsas ei kohanud. Viiendas punktis nägin Helit ja kui lõpetasin siis nägin Kadrit ja Kristit, kui ka Tanja lõpetas minust hiljem. Jooksin päris hea aja. Peaaegu puhas sooritus, mida väga harva sellel aastal on olnud.
Tegin Ka N21A raja jooksjatele, kes mind eile 1-3 minutiga võitsid 5- 12 minutiga ära. Nüüd polnud nendest enam kelkijaid.
Kokkuvõtteks saavutasin 3 koha ja seda tänu Viivile, kes täna ei startinud. Muidu polnuks mul poodiumile asja.
Märtengi näitas oma kehvemat vormi ja polnud jooksuga rahul. Mihkel oli niisama röömus, sest tema sai ka auhinna. Markus valmistas mulle meelehärmi ja pani o-spordi olemuse enda jaoks kaalule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar