25. september 2011

24.september- Sõmerpalu-Soe

Sügis on käes ja võistlus hooaeg hakkab ka vaikselt ümber saama.
Nüüd tuleks panustada rohkem mahutreeniningutele. Vist.
No, igatahes kujunes päev järjekordselt väga sisukaks ja pikaks. Hommikul sai siis jälle asjad-kotid autosse pakitud ja suund Võru poole teele. Väikese peatuse tegime orienteerujate kohtumispaigas Kärevete Teemajas.
Sõmerpalus Adrenalini Arenal oli Suunto Gamesi võistluskeskus.http://www.blogger.com/img/blank.gif
Esimesel päeval oli rada 7 kilomeetrit pikk ja 16 kontrollpunktiga. Startisin peale kella 15. Selleks ajaks olid poisid kõik juba metsast väljas.
Eeldavasti pidi mets olema hästi joostav, ilmselt tuleb krossijooks. Ja nii oligi. Aga kaua sa jõuad sprinti joosta. Juba raja alguses tegin ühe kena pauna selle asemel, et otse punkti joosta. Teise vea tegin punkti piirkonnas, kus ma seda järsakut võpsikus eriti tähele ei pannud. Kolmanda vea tegin teevalikus. Rassisin rohelises ja kirusin ennast. Kuid üldiselt oli kõik hästi, sest tublid ja veel tublimad olid paremad.
Peale jooksu pakkisime oma kodinad kärmelt kokku ja sõitsime Võru poole. Kadri lahke tüdruk lubas meile öömaja anda. Kahjuks ma ise tema juurde ei jõudnudki, sest pidi sõitma Rakverre juubelile. Kadri pidi selle poistekambaga ise hakkama saama. Sain kell pool kuus sõitma ja kell kaheks olingi kohal.
Juubel oli tore, toimus see villa Theresas ja sisaldas endas nii tantsu, laulu ja head torti. Veidi kurvaks tegi asjaolu, et hilja sai magama ja vara pidi tõusma, et hommikul õigel ajal stardis olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar