22. september 2011

22.september- Pae karjäär

Tänane päev tundus nii masendav. Sadas, paistis päike ja jälle sadas. Päev iseenesest oli tegus. Tahtsin õunu korjata, kuid vihm segas ja nii sai hoopis keldrit kraamitud.
Samuti on neljapäev kujunenud koogi küpsetamise päevaks, sest õunu potstab maha palju. Mõned purgid moosi peaks ikka veel tegema. Sest kui pool liitrit moosi igal hommikul pudru peale ära pannakse, siis tuleb kevadeks puudus majja.
Õhtul siis viimane sprindikarika etapp uuel kaardil Pae karjääris.
Igatahs põnev, et milline see karjäär nüüd välja näeb. Lehes ja teles on sellest räägitud küll, kuid oma silmaga pole ju näinud.
Rada oli päris huvitav, midagi väga keerulist polnud. Kuid mina ikka tegin 2 minutit viga, kui tahtsin 7-st otse 10 punkti punuda. Hea, et pidama sain ja 8-sse märkasin joosta. Teel viimasesse punkti üle tühermaa leidsin ühe augu üles, kuhu ma sisse kukkusin. Õnneks polnud auk sügav. Viimasest punktist pidi minema lint finishisse. Mida ma kohe aga ei näinud ju ei jooksnud ma punktist välja rajameistri soovitud suunas. Tuli teha väike lisaring ümber punkti. Ja läbi ta oligi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar