31. detsember 2011

31.detsember- Aastalõpuvõistlus


Seekord ma ise ei võistelnud, kuid siiki väga lahe võistlus. Vahva oli toredaid orienteerujaid näha, kes mind ka meelespidasid ning väikese üllatuse tegid. Tänan.
Järgmine aasta kindalsti võistlen isa ka. Nagu Jüri Tarmak ütles, et tulemas on juubeli aasta, juba 10. kord aastalõpus metsas joosta. Ning ettepanekud- ideed, mida metsas huvitavat teha on teretulnud. Pakutud sai peegelpildis valge kaat. Kuid kindlasti ei tasuks ettepanekutega hulluks minna, sest siis jäävad nooremad orienteerujad tänamatult võistlemisest kõrvale. Ja seda me kuidagi ju ei taha.

Märten Tomiga olid edukad võitsid oma klassis ära, kuid ega teisigi saa alahinnata, kõik olid väga tublid.

Tarviski plaanid-sihid kirja panna.
Ise sai esmakordselt aastalõpuvõistlusel osaletud 2004 aastal. Naiskonnaga Sild&Birk, potsatasime 3. kohale. Algajate kohta päris kena koht.
2005. aastal sama võistkonnaga jäime neljandaks.
2006. aasta jäi segastel asjaoludel vahele.
2007. aastal sai joostud koos Thea Kaljuriga võistkonnas H&T. Mäletan, et päris krõbe pakane oli sellel päeval. Ühel etapil pidi kaasvõistleja juhendama telefoni teel, et kuhu teine minema peab. Meie võistlus läks lõrri seetõttu, et mu telefoniaku suri lihtsalt külmaga varem ära. Nii pidin keskusesse tagasi jooksma ja heale mälule lootes need vajalikud punktid üles leidma. Mis mul ka õnnestus, kui kokkuvõttes jäime 5-le kohale.
2008. aastal oli ilm selline nagu tänavu. Jooksin koos Riinaga võistkonnas Must Kass. Imeviguriks oli kaardita jooks, kus kaardid asusid telgi all ja ise tuli valgele paberile tähtsamad märksõnad või joonised üles joonistada ja siis metsa.

Olime küll tublid, kuid 8 sekundit olid Ingrid ja Anneli kiiremad.
2009. aastal oli kurb aasta. Jooksin koos Marisega võistkonnas Punane Kass. Ei tea mis meil seal juhtus, kuid ühes vahetuses tulemust ei saanud ja nii saime tulemuseks tühistatud.
2010. aasta jäi suure kurvastusega vahele. Ja eks seal lumes sumpamine mind eriti ei vaimustanud ka. Ja 2011. aasta jäi minu entusiasmi või aktiivsuse puudumisel vahele.

Ja teateid meediast...

1 kommentaar: