22. august 2010

Puhkepäev

Täna oli selline veider päev. Teha olnuks paljudki, kuid tegijaid polnud. Ilm ka säärane tuuline ja õhtul tuli lausa paduvihma. Ühesõnaga päev uneles.
Võtsin ennast kokku ja keetsin suure potitäie õunamoosi. Korjasin uusi õunu, mis marutuul alla loopis, aga need jäävad nüüd veidikeseks ootele. Hommset ootama.
Tegime Markusega väikese jalutuskäigu, et osta poiste tuppa tapeeti. Tehtud, kuid tapetseerima hakkame vist homme. Võibolla peaks endale kohe startsionaarse sildi tegema, kus kirjas HOMME, nagu Kaval Antsul vanapaganaloos. Kuid eks seda peab ikka kiiremas korras tegema.
Siis on Märten ammu mangunud, et tema tahab endale orienteerumistähiseid. Otsis pööningult minu riidetükikotist vajalikud kangajupid välja ja oli lausa ise valmis käsitsi need kokku õmblema. Tubli poiss!
Siiski sain endast võitu ja tegin peenemat näputööd ja vuristasin talle oma 6 tähise-lipukest valmis.
Teisipäeval teeme siis vajalikud riputusvahendid ja siis võib orienteerumisralli õues alata. Tuleb vaid õuekaart veel valmis joonistada, selleks tarvis arukama inimese käest üht-teist õppida ja joonistamisoskusi arendada.
Punktivaiad, Märten ise meisterdas,on ka osaliselt lihvitud ja ootavad pintseldamist.
Varsti hakkab siis radu planeerima. Igatahes elu läheb huvitavaks.

2 kommentaari:

  1. Kui mõni päev kusagil päevakut ei toimu, siis võiks ju teie hoovi peal väikese jooksu teha. Ja medalid, andsin sulle kunstitunniks idee. Aga jõudu, tublid olete.

    VastaKustuta
  2. Toorikud medalite valmistamiseks on juba olemas. Kaardiga on väike probleem siiski õhus...

    VastaKustuta