21. august 2010

20.august- Botaanikaaed, EMV sprindis

Tallinna Botaanikaaed on botaaniliselt tore koht ja sprindijooksuks lausa super. Teatud pinget tekitasid lille-roosipeenrad ja mõned rohelised tutid.
stardis ei hoomanud ma kohe esimest punkti, vaid võtsin suuna 2-32 suunas. Aga kus on 1-53?! Selgus et, punktirõngast tumerohelise taustal oli kehva märgata. Õnneks sain õigel hetkel veel pidama ja pidin veidi tagasi jooksma, kuid 30 sekundit oli juba läinud.
2-32, oli lihtne.
3-33, hoone nurk.
4-66, kahjuks ei märganud ma teejooksu varianti, vaid läksin otse ja pidin ümber aia ringikese tegema.
5-34, tempo liialt aeglane.
6-35, pikk etapp, väikest segadust tekitas roheline põõsastik, kus valged koridorid sees. Mõtlesin minna ringi, kuid nähes, et keegi jookseb otse, tegin sama.
7-36, punkt põõsastiku vahel, lahe.
8-37, stardis kommenteeris Edith, et see on tore legend, sealpool on puud, kus on mitu puud ja nende vahel on punkt.
9- 57, punkte terendas juba kaugelt, kuid millegipärast ma jooksin vale punkti suunas. Pidurdusin siiski õigel hetkel.
10- 58, pikk etapp, lillepeenrad takistamaks otseteed. jooksin paralleelselt müüriga ja siis võtsin suuna tiigi poole. Teede ristmikul tekkis hetkeline segadus, et kuhu siis nüüd! otsustasin rohelise vahelt minna ja tähistatud sillast üle, ei tea kas oli hea variant.
11- 40, sellega kaotasin aega, ei taibanud kohe kuhu ja miks.
12- 59, kiire.
13- 60, nägemiskaugusel, katkestatud punktirõngas oli kehvasti näha, kuid legend oli hea abimees, mis ei lasknud tähelepanul kaduda.
14- 43, jooksin teele ja punkt juba paistis.
15- 44, rühkisin läbi rohelise võssi, väsind. õnneks lõpp juba paistab. Krossijooks läbi tunneli ehk tähistatud koridori. Tean, et tuleb võtta veel viimane punkt kohe nööri lõppedes.
16- 100, kärmelt ümber kuhja ja lõpp.
Kui kosutavat vett tarbisin, lõpetas Pilvi-Heli. Kommentaator hõikab, et tal on kolmas aeg. Nii, aga mina? Finisialast väljuds näen Marjet, nii saab selgeks, et olen teine. Kaotasin talle 27 sekundit. Ju siis 1-53, 4-66, 10-58 etappidel see kaotus kogunes.
Kuid tulemus on siiski hea ja hõbemedal.

Märten üllatas mind ja klubiliikmeid oma kiire jooksuga ja saavutas M14 klassis hõbemedali.

Markus jooksis samuti oma võimete kokaselt. Kuid trenni peab veel kõvasti tegema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar