23. märts 2010

23.märts- IV päev

Täna ärkasin varem, kuid uinusin ruttu. Äratus tavapäraselt kell 7.30.
Hommikuvõimlemine ja jooks kell 8.00. Hommikune jooks kujunes heaks, suutsin hoida pulsi madalal, kuigi ma ei tea miks ta kipub ikka kõrgeks minema. Ju vähese treenituse viga.
Hommikusöök kell 9.oo. Täna pakuti kaerahelbeputru, vaarika moosiga, kodujuustu, kurki, juustu , sai-leib, tee, jogurt ja piim.
No ma ei tea, tüdrukud jõid vähe jogurtit, piima nad ei joonud. Poisid olid tublimad, juba teavad mis on hea. Üks neiu pole nagu eluski putru hommikuti söönud, sest igal hommikul ta küsib, mis pudru on? Kuigi seda on välisel vaatlusel selgesti näha. Ja kui tema jaoks pole vahet mis pudru on, siis milleks küsida.
Enne treeningut sai veel veidi teoreetilist treeningut tehtud. Nooremad panid kokku maastiku puslet.
Hommikune treening hakkas kell 11.00 ja suund-suusatamine. Rajal 10 punkti.
Tore treening. Vaatamata sellele, et ma pole ammu suusatanud, sain hakkama.
Jõudis peale treeningut veidi puhatagi. Lõunasöök kell 13.30. Väga maitsev kanakaste, kartul, hiinakapsasalat tomati ja kurgiga, piim ja morss. Magustoiduks maasikakisell kohupiimaga. Magustoidu sõid kõik lapsed ära, kuid kanakaste jäi järele, põhjuseks vist oli liigne soolasus.
Kella 14.-15.00 toimus etteantud kaardile kantud punktidele legendi kirjutamine. Andis ikka nuputada. Üks harjutus oli silma-harjutus, kus tuli sarnane koht kaardilt leida.
Kell 16.00 algas õhtune treening.
Suuremad jooksid. Nooremad läksud suusatama. Mõtlesin ka, et teen 10 kilomeetrise ringi ja siis jooksen. Suusarada oli värske sulalumega kaetud ja tagatipuks hakkas vihma sadama. Väga raske oli sõita. Tõeline ülajäsemete treening. Jooksmine oli seevastu vägagi nauditav tegevus. Kuigi mul andis alaselg imelikul moel tunda. Ju jõusaalis sai tehtud midagi valesti. Homme proovin mitte suusatada. Ja jõudsingi õigeks ajaks ehk söögiajaks tagasi ja pestud ka.
Õhtusöök tavapärasel ajal 18.30. Menüüs: ühepajatoit,kurgisalat, tee, singivõileivad, ja magustoiduks kohupiimakook rosinatega. Kohupiimakook oli nii hea, et peaks kodus ka kohe seda tegema.
Peale seda, loomulikult trenn kaartidega sektsioonides.
Imelik on mõelda, et homme sõidan juba koju.

4 kommentaari:

  1. Sinu raporteid lugedes tundub, et teil on seal kulinaarialaager. Laevuke.

    VastaKustuta
  2. Võibolla. Söömine ongi ainuke töö mis toidab.

    VastaKustuta
  3. Ehk on tegemist ametialaste põhjustega...?

    VastaKustuta
  4. ??
    Hea sooritus tulenebiki heal treeningul ja korralikul ja mitmekülgsel toitumisel.

    VastaKustuta