3. aprill 2011

2.aprill- TTÜ spordihoone

Sise-o viimane etapp toimus TTÜ spordihallis. Mäletan, et esimesel korral ei saanud ma kaardist tuhkagi aru. Seisin ja vaatasin ja aru ei saa kuidas sinna esimesse punkti minna. Toona kulus mul selleks pea 10 minutit.
Seekord sai kiiremini. Hoome juba teada, radagi polnud kuigi keeruline. No treppidel liikumise suunad olid ka enam-vähem kiiresti õpitavad. Rajameister oli ikka kohtunikud kriitilistesse kohtadesse pannud.
Esimene ring läks suht kehvasti, kuid teine oli juba parem. Jõudsin ka A finaali, kus kahjuks pidin noorte tüdrukute kiirusele anna andma. Oma osa selles oli ka minu hämming, kui ma esimesse punkti kohe mindud ei saanud. Kaotasin sellega oma 45 sekundit, mis lõpus olnuks vägagi oluline. Aga seekord niimoodi ja tuleb vaid oodata millal järgmisesse klassi jõuab. Kuid sinna on veel aega.
Märten oli ka seekord päris tubli. Jõudis samuti A finaali ja pidi jõudu katsuma Shvedi,Tarmaku, Eensaare, Tammemäega ja Anderssoniga. No pole vaja mitu korda arvata, et Märten oli kuues, kuid noorte klassis esimene.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar