21. aprill 2011

20.aprill- Järvi järved

Tallinna MV Öises metsas tõotas tulla põnev ja ootamatu. Mida ta ka oli.
Kuidagi on jäänud mulje, et lund jagub nüüd vist suveni.Talve hakul sai seda lund aina oodatud ja kui ta hakkas sadama, siis polnud enam otsa ega äärt. Nüüd jälle ei taha ta viisakalt ruttu ära sulada.
Mind veidi kohutas raja pikkus, arvasin jäängi äkki metsa. Oma tagala kindlustamiseks võtsin kaasa suurema aku, et enne lõppu pimedasse metsa ei jääks. Mida korduvalt on juhtunud. Eesmärk oli siiski rada läbida, koht polnudki tähtis. Noh, viimaseks ka nagu jääda ei tihanud. Aga kunagi ei tea ju ette, mis metsas toimub.

1-33, alguses mööda teed joostes võis märgata, et tuulemurdu on ikka metsas ohtralt. Kuidagi ei kiskunud metsa.Punkti leidmisega oli veidi tegu, kuid võetud ta sasi.
2-35, hea jooksu etapp.
3-44, selle augu leidmisega läks kauem. Saanud selles võsas-tuulemurrus alguses arugi, kus ja mis.
4-36, läksin suunaga rappa ja ukerdasin tuulemurrus, lisaks kabrutasin valele nõlvale. Tundsin mõningast lootusetust, kuid võetud punkt ikka sai.
5-45, lihtne, aina jookse.
6-50, hea lihtne etapp.
7-51, tundus samuti lihtne, kuid millegipärast kaldusin liialt paremale ja tegin kena tiiru.
8-43, teekond punkti tundus lõputu, hetkel ei saanud kohe arugi, et kaugele ma jõudnud olen. Nii jooksin teeni välja, et näha, kus ma täpselt olen. Selgus, et joosta veel küllalt.
9-48, jooksukas mööda teed.
10-47, veel kord jooksukas.
11-46, pikk etapp ei riskinud otse minna, nii jooksin mööda teed. loomulikult oli see pikem variant, kuid minule kindlam.
12-31, sinna minek oli üks ukerdamine. Punktist väljumine veel suurem ukerdamine.
13-60, lõpuks kui teele sain, tuli anda jalgadele valu.
Tehtud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar