26. august 2013

25.august- Kurtna sprint

Sprindikarika etapp Kurtnas. Pole eriti aktiivselt selles sarjas osalenud, kuid kaart oli mulle uus ja aeg kah sobilik. Võistluskeskus asus Kurtna Koolis. Olen selles koolis  mingi õpetajatele suunatud ürituse raames käinud ja võib tõdeda- kool on ka seestpoolt vinge.
Startijaid N35 klassis oli päris hea hulk ja käbedaid jooksjaid ka. Stardikoht protokollis oli mulle sobilik. Kuigi seda oli ta eile ka, aga jah, ei õnnestunud eile see jooks niikuis vaja. Aga täna uus võistlus. Sprint on üldjoontes täitsa äge. Loomulikult mitte siis, kui vale punkti võtad või sootuks punkti vahele jätad. Seekord läks kõik õnneks.
Tulemused
Mõtlemiseks.

Õhtul käisin Anija mõisas Tokerajad  pööramäng Anija meeste mälestuseks vaatamas. Tokerjas on takjanupp, tokerdanud karvaga. Eks see eestlane ole maa külge klammerduja. Ole siin teised rahvadki meie kohta öelnud, anna eestlasele maad, tapab end ise tööga ära. Või on see  hoopis kummalisel moel orjapõlvest päritud geenimälu, mis eestlase töökusena avaldub. Kindlasti tasub ja jõuab veel  minna vaatama. Eile oli eriti selge öö, tähistaeva ja kuuga. Tasub ka soojalt riidesse panna.
 Lihtsalt ilus lugu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar