25. veebruar 2013

Viimastel päevadel on päike endast jõuliselt märku andnud, kuid külmakraadid ei taha eriti alla anda. Tänane ilm oli taas super. Veebruar on olnud üldiselt tempokas. Omajagu olen saanud joosta ja ka teatrit külastada. Täna viimasel veebruari päeval, käisn Vene Kultuurikeskuses "Vanaisa" vaatamas. Jan Uuspõllus ei saa mitte pettuda. Näitemäng oli tempokas ja huvitav, rahvast murdu. Draamateatri uuem lavastus "Tund aega hinge minna" kahvatus täielikult "Vanaisa" kõrval. Üldiselt on algav märts teatrikuu, kuid minule oli see hoopis veebruar. Käisin kaks korda Rakvere teatri etendusel. "Meie, mehed" oligi elust enesest ja loomulikult meestest ja nende muredest. Meresõitjad, samuti meestest ja mängisid vaid mehed. Pealkiri veidi eksitas mind, sest arvasin, et lugu tulebki meremeestest, kuid eksisin. Lavastaja oli mõelnud rohkem elumerel tüürivatest meestest jutustada. Nii mõnigi episood tuli tuttav ette, ehk elust enesest. Draamateatri "Kontakt" rääkis inimeste vahelistest kontaktidest ja kohati nende puudumisest. Näitlejad olid head: Lutsepp, Avandi, Rekkor, Maibaum jt. Etendus tempokas, kuigi lõpp jättis kontaktid kuidagi lahtiseks. Muidu soovitan vaadata küll. Jooksutreeningutele olen usinasti aega jätnud, kuigi täna selgus, kuigi jooksutreeningute hooaeg alles hakkas kui ta juba lõppema peab. Loodan, et vaid mõneks ajaks, kuuks võibolla ka kauemaks. Arsti käsule vastu ei saa ja usun, et esmaspäeval olen juba targem

2 kommentaari:

  1. Nu mis värk? ... et jooksuaeg läbi? saada need arstid sinnasamusesse ja jookseme ikka edasi .. või peaks ala vahetama? sumo?
    RR

    VastaKustuta
  2. Ei, arst nüüd küll milleski süüdi ole. Ala vahetamise mõtet hetkel ei ole, kuid oma 2-4 nädalane paus tuleb sisse teha küll. Võibolla ka kauem, eks näis. Sumo on hea pakkumine, kuid mulle veidi problemaatiline. Vastava kaalu saavutamise nimel peab ikka kõvasti vaeva nägema. Aga raja ääres olen ergutamas nädalavahetusel küll, selles võib kindel olla.

    VastaKustuta