31. jaanuar 2010

30.-31.jaanuar- Vooremäe

Nädalavahetus sai veedetud Lõuna-Eestis Vooremäel suusatades. Õigemini poisid suusatasid, mina pidin hooldemeeskonna tööd tegema. Ja ega see töö ka kerge ole. Kui pidanuks ise ka rajale minema, siis oleksid ühed kringliks külmunud või tea mis veel. Tegemist oli küllaga. Et poisid õigeks ajaks rajale saaksid, riided-kindad-mütsid-buffid korralikult seal kus vaja. Kaardihoidja seadistamisega oli samuti pusserdamist. Autosse varusin termosega teed, kerge söök ka juurde, et nii kui metsast väljas saab kosutavat teed juua ja näljased on nad ka ühtelugu.
Sprindi päeval oli Märten väga tubli, saavutas 10 koha. Kuna EMV on M14 kõige noorem klass, siis tehti väike üllatus neile, kes on nooremad ja võistleksid M12 klassis. Kuna Kaarel oli haigestunud ja ei võistelnud, siis oli Märtenil veidi lihtsam. Kuid mitte kergem. Villu ja Andres olid tublid ja tegid mõlemal päeval head sõitu.
Markus on vähem suusatanud ja tema tee nii kuidas jaksab ja suudab. Sprindis õnnestus tal kenasti jääda kontrollaja sisse ja sai kirja positiivse tulemuse.

Pilt:Piibe Tammemäe

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar