17. jaanuar 2010

15.jaanuar- siseorienteerumine Tondil

Reedel sai teoks enda organiseeritud siseorienteerumise võistlus, loomulikult Kristina, Triina ja Sergei abiga. Võistlus toimus sõprade reaalikate Kaarli ja Markuse klassikaaslaste vahel ja peateemaks oli poiste sünnipäev.
Algusel küsisime Jaani käest kas, ta tahaks väikest võistlust korraldad. Temal õnneks selleks aega polnud. Nii otsisime teisi võimalusi. Triina oli nõus appi tulema Si-jaamade, si-kaartide ja arvutiprogrammiga.
Oluline oli ruumi leidmine ja selle üürimine. Hea võimaluse leidsin enda koolist ja sealt sain ka korruste plaanid ja nii oli tarvis leida inimene, kes teeks mõnusa rajaplaneeringu. Kristina küsis abi SRD klubist ja Sergei oli nõus seda tegema. Minu ülesanne oli mõõta võimla üle ja kogu inventaar kirja panna, mida seal kasutada oleks. Sebisin sellega mitu päeva. Lõpuks jäid ikka mõned ebatäpsused, kuid see ei seganud tublisi orienteerujaid.
Kogu asjatoimetused võtsid nädalakese rabelemist. Viimaseks jäi osalejate registreerumine. Klassikaaslasi kogunes üle 40. Sööki-jooki varusime enda arvates piisavalt, kuid lõpuks sai kõik otsa ja midagi jäi nagu puudu ka. Kuid loodame, et kõik jäid rahule.
Minule jäi vastutusrikas roll, olin starter. Ja nüüd ma mõistan, see on väga pingeline töö, et kõik nulliksid ja kontrolliksid. Õnneks oli meil start vaba ja vahed võisid ka pikemad olla, sellest ei juhtunud midagi.
Toimus 2 jooksu. Esimene jooks oli loogiliselt lihtsam, teine vähe keerukam. Sünnipäevalapsed olid selgelt tublimad. Mõnele oli see esimene kokkupuude orienteerumisega. Mõni innustus-vaimustus nii, et küsisid- millal järgmine võistlus toimub?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar