18. august 2009

15.-16.august- European Rogaining Championships

Lõpenud on füüsiliselt ja vaimselt raske rogain.
Kuid alati avastad selles midagi uut. Nii sain minagi teada, et jalanõud võivad hõõruma hakata, mida siiani polnud esinenud.
Mis murdis mind vaimselt täielikult. Mõeldes veel sellele, et olen tiimikaaslasele nö. pettumuse valmistanud. Endagi jaoks. Loota võib, et Margus pikka viha ei pea. Samas füüsiline ettevalmistus oli kulgenud hästi., et tulem võinuks ikka parem olla.
Hiljem teiste rogainijate poolt välja öeldud kommentaarid, mis puudutavad käitumust ja koostööd- olid üllatavad. Sest oli asju-olukordi, mille peale ise polnud tulnudki. Ka on öeldud, et rogain on emotsioonide proovikivi. Eelmisel aastal segas-häiris mind, et rahvas metsas hirmsasti lobiseb. Enamasti naisterahvad, kes seletavad midagi maast ja ilmast. Võibolla see tundub absurdne, kuid mina eelistan jooksuajal vähe rääkida, aga mõelda küll. Vaielda ei taha metsas ammugi ja mis on antud olukorras täiesti mõttetu tegevus, sest siis on mõlemad pahased. Olen kõik eelnevad korrad tiimikaaslast usaldanud ja ongi olnud lihtsam.
http://rogaining.fi/uploads/2009/results24h.htm


Kuigi peale 2009 Ylläse rogaini sai maha öeldud, et nüüd on viimane kord. Samas oli see alles minu 4 rogain.
Kuid kes teab, äkki ikka lähen...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar