4. oktoober 2013

Värvikirev oktoober

Puud on saanud kirjud-värvilised rüüd. Lehed langevad, lendlevad, keerlevad. Sina pead neid kokku riisuma ja lõpuks võid olla piisavalt tülpinud, et märgata loodusvärvide ilu.
Oktoober on olnud tegemistes parasjagu kirju-.mirju. Paljuski on tehtud hetke emotsiooni tõttu ja peaks ütlema, et emotsioonid on ennast õigustanud. Laheda kogemuse andis Impromill ehk anti-promill, mis võimaldas publikule hea tuju etanoolivabalt ehk siis alkoholimürgituseta. Iga etendus on ainulaadne ja kordumatu, tasub uuesti vaatama minna.
Kolleegide meelevalla tahtel sattusin Järsi külla, Metsamõisa tallu, kus sai imetletud Meelteaeda. Suvel on siin kindlasti imetore. Siit viisin kaasa mõned vahvad ideed, mida kunagi äkki saab kasutada-rakendada. Külastatud sai veel Järva-Jaani vanatehnika varjupaika. Mitte ainult lapsed, vaid ka täiskasvanuid tabas lapsemeelsus ja õhinaga roniti lapsepõlve mälestuste bussi, trammi, tolli. Ja ega igapäev ei saa ka juhtivale kohale istuda. Trammis sai veel vana head kompostrit lastele näidata. Telefoniputkadest ei tea tänapäeva lapsed enam midagi. Ühesõnaga väga huvitav paik, kuhu taas tasub suurte ja väikestega tagasi tulla. Ahjaa, huvi tekitas ka tuletõrje autosaun, seda tasuks küll järele proovida. Lõpuks veel väike tiir Roosna- Allikul. Mõned uskumatuna tunduvad mõttevälgud vajavad veel planeerimist.Meelte ergutust saab ka siit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar