16. oktoober 2013

11.oktoober- Pärnu vangla

Reedel sõitsime Pärnu, et joosta kinni pandud vanglas. Vange enam ei olnud, kuid mõned libavangid siiski olid. Nalja peab ju ka saama. Mingeid õudusunenägusid eelmisel ööl ei näinud. Veidi siiski ehmatas klubi kodulehel olev omavastutuse ankeet. Ei tea, kas ikka riskib joosta. Kuid kokkuvõtteks polnud seal hullu midagi. Tuli lihtsalt olla ettevaatlik.
Lõpuks kui kaardi kätte sain, leidsin ennast esimeses kp-s ja siis oligi mõistus otsas. Maju ja korruseid oli terve A3 täis. Kus, mida, kuhu??  Võta sa siis kinni. Kus on maja 9 ja 4? Peale mõne minutilist seisimist ja nuputamist, märkasin kaardi nurgas majade asendiplaani ja siis läks jooksuks. Sellest loomulikult olla varem mikrist maha öeldud, kuid ma vist sellel ajal, Merikesega soojenduseks sörki tegemas. Ümber vangala loomulikult.
No nii põnevat jooksu pole ammu olnud.
Teine jooks oli juba kergem, kuid mitte väga.Sest rajameister pani mõnest kohast uksi kinni ja kuskilt tehti jälle lahti. Samuti õnnestus mul korra järg kaotada ja nii ei leidnud ma kohe seda maja kuhu pidin minema, kaardilt üles. Kuid tulemus oli tubli.
Peale vangla rallit suundusime Vana-Pärnu poole. Läsime minu kooliõe Ingridi juurde külla, ööbima. Oli teine mind juba terve suve külla ja puhkama kutsunud. Nüüd sai see teoks. Pidasime ka veidi sõjaplaani, et kui peaksin Pärnu teatrisse juhtuma, siis on tema juures võimalik ööbida. Võiks isegi selle peale mõelda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar