25. juuni 2013

21.juuni- Paukjärve

SK 100 poolt algatatud O-Week on päris menukas üritus. Täna siis lühirada. Lühiradadega sellised kehvad lood, et need on nii lühikesed. Tasub vaid korraks järg kaardilt kaotada, kui oledki omadega hädas. Olin täna oma klassis suhteliselt esimeste seas startija.
1- 139, jooksen mööda teed kuni väikese lagendikuni, pööran sealt vasakule, üle soo nõlvani ja sealt punkti.
2- 133, üle soo, nõlv millest üles peab jooksma, tundub ilmatu kõrge. Jooksmisest ei ole juttugi, rühin üles ja siis jälle jooksuga alla.  Näen, et paemale jääb ( kaardilt saab tuvastatad, etÜmarjärv), veidi müttamist soos, kraavist üle, väike tõus ja punkt paistab.
3- 141, jooks otse punkti.
4- 142, jooksen paralleelselt teega, lähenen punktile liialt suure kaarega, kuid mitte väga hullusti.
5- 143, punkt sügavas lohus.
6- 108, suhteliselt raske jooks üles mäkke, jooksen läbi lohu, kontrollin, peab veel edasi jooksma, punkt seal kus vaja.
7- 125, ei kontrolli suunda ja kaldun vasakule. Kuigi ma seda ise veel ei teadnud. Kuid imelikul kombel ei taha maastik kuidagi klappida. Millegi pärast ei taipa ma rahulikult seista ja kaarti uurida vaid sebin ringi. Lõpuks siiski taipan, et olen vales kohas. No vaid mina oskan nii.
8- 140, punkt kaugelt näha.
9- 156, teen valiku tee kasuks, no see punkt oli täielik loterii. Kedagi pole ka silmapiiril või punkti piirkonnas. Lihtsalt jalutan, kõrgusjoont pole kuskil võimalik tuvastada. lagendik hakkab juba lõppema, keeran tagasi ja siis peaaegu koperdan selle augu otsa. Oli teine puu taga peidus.
10- 100, ei mingit mõtlemist, jooksem mööda teed.
F, viimane pingutus. tehtud. Kuid rahul ei ole, 5 minutit viga on selgelt palju. Kokkuvõttes 8 koht. Laupäev ei tõota tulla roosiline, peab kõvasti pingutama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar