18. aprill 2012

17.aprill- Väätsa

Esmakordselt sai osaletud Öökulli lennus, mida korraldab JOKA klubi. Eks see alguses hul temp tundus, sest ilm ei taha kuidagi soojemaks ja kevadisemaks minna. Päeval helistas veel Märten, kes teatas, et kodus pole elektrit. No mis ikka arvasin, mingi katkestus või nii. Koju jõudes selgus, et majas ikka elekter olemas, kuid toas lihtsalt ei ole. No siis uurisin elektrikilpi ja selgus, et viga on kaitmetes. Ja polnudki midagi teha, ise sõitsin Väätsale ja poisid jäid küünlavalgel unistama, et kui hea oleks nüüd televiisorit vaadata.
Kui kohale jõudsime, siis ilm oligi niru ja külm.Väätsa vallakeskuses sai rahulikult riietuda, kuid koristaja tädi oli õige tõre ei lubatud välisjalanudega sammugi pühal maal astuda. Nii tema valvsa pilgu all pidime jalanõudest loobuma.
Erilist tahtmist joosta nagu polnudki.
Start läks tundmatusse, alguses ei saanud kohe arugi, mis või kuhu. Paari punktiga tegin oluliselt suuremad kaared ja viga kokku pea 2-3 minutit. Erilist võsa ei olnud, kuid maapind oli pehme ja mutid olid usinasti maad kobestanud.
Mahalugemine toimus taas spordikeskuses, kus koristaja tädi taas vahti pidas.
Tulemusega võib rahule jääda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar