27. jaanuar 2012

Nädalalõpp algab reedel

Täna siis sai lõpuks Viimsi Spas suvejooksul saadud kinkekaardi saunamõnude vastu vahetatud. Kuna reede selline lühikene tööpäev ja kinkekaardi realiseerimise aeg vägisi kippus lõppema.
Kristinal juhtus samuti reede töövaba olema, nii siis läksimegi koos lõõgastuma, ning külmade ilmade kiuste oli saunas vägagi mõnus.
Proovisime ära peaaegu kõik saunad. Ühes jäi käimata, see äkiline leilisaun, mis pidevalt ülerahvastatud oli. Ju kanged saunatajad seal ainult mõnulesid või nemad teadsid mis on hea.
See puuküttega leilisaun oli üks parimaid, sai paar korda ka välibasseinis sulpsatatusi teha. Mõnus.
Aurusaunadel polnud ka viga, kuid need madala kuumuselised saunad pole ikka minu jaoks. Kadakasaunast oli mul parem ettekujutus, kui ta tegelikult oli. Temperatuur küll 60 kraadi, kuid seda kadakalõhna seal küll ei olnud. Seinad olid küll maast laeni kadakat täis, aga kui niiskust pole, siis pole ka kadakalõhna. Ühtegi kopsikut polnud ka kuskilt haarata, et seinale vett visata.
Basseinid sai ka läbi lobistatud. Traditsiooniline mullivann jäi vaid vahele. Aeg lendas päris kiiresti. Proovisime ka baari teenuseid ja tegime suu magusaks. Riietusruumis oli vaid üks ja suur puudus. Juukseid polnud võimlik seal kuivatada. Kui tahad kuiva peaga koju minna, siis see lisavarustus peaks endal kaasas olema.

1 kommentaar:

  1. Vesi oli ikka vaga marg!!!! Mul said alles nyyd juuksed kuivaks. Aga tegelikult oli vaga monus paev. Pean vist spatamistesse oma suhtumist muutma.tunne on seline, et voiks veel minna. Tanud kutsumast.

    VastaKustuta