14. august 2011

13.august- Kooraste-Karste ja Kanepi sprint

Kuidagi tavapäraseks on muutunud, et Koprakarikal stardil hirmus kaugele viiakse. Starti pea 2-3 kilomeetrit. Hakkasin varakult minema ja jõudsin varakult siis kohale ka. Mitte palju nii 20 minutit. Sai seal siis ennast veidi küpsetatud. Olin esimene startija. Kui veab, siis kohtan kedagi metsas ka. Samas tundub, et konkurentidega kohtumine on vältimatu. Ja nii oligi.
Vigu tegin seekord vähem, kuid pea kilomeetri lisa tegin endale kaadi valesti tõlgendamise tõttu. Ning lõpuosas muutusin veidi lohakaks või õigemini liiga enesekindlaks, et tegin 3 minutit vägagi lihtsa punktiga viga.


Õhtul toimus sprint Kanepi alevikus. Lõuna ajal sai tublisti söödud ja veidi magatud. Kuid enne jooksu tundus kõht ikka kuidagi liiga täis.
Osavõtjaid vanemates klassides kuidagi hõredalt. Nooremates klassides osavõtjate puudust polnud. Silmaga vaadates tundus, et need kes Tallina mail sprinti käivad jooksmas on ka nüüd võistlemas. Kas kardeti sprindikaarti või hoiti ennast homseks võistluseks.
Maastik polnud keeruline, kuid eks kaardi ja legendi lugemises väikesed vead tulid.
Poistel läks ka hästi. Märten oli oma klassis vaieldamatult esimene. Markus saavutas jooksus teise aja. Auhinnaks said nad karastusjooke ja küpsiseid. Minule sai osaks saada krüsanteemipott ja maitsetee vürtsikas, mida turustab Põhjala talu, Jõksi külas.
Tulemused
Kaart.
Põlvasse sõites tuli hirmus väsimus peale, nii et saigi kohe magama mindud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar