6. märts 2011

6.märts- Jõulumäe

Sellel aastal korraldas võistluse meie klubi. Ja kuna olin end kohtunikuks lubanud, siis tuli juba eelmisel päeval st. laupäeval Pärnu poole sõita. Sest liiga vara ma ei tahtnud sõitma hakata ja see oleks tähendanud ka poistele vähest uneaega.
Nii sõitsime laupäeva õhtul peale Kuusalu võistlust Pärnumaale. Ööbisime Sandri juures ja kohe hea oli normaalsel ajal ärgata.
Kohale Jõulumäele jõudsin siiski mõningase hilinemisega.
Kohustused, mida tegema peab olid eelnevalt laiale jagatud. See välistas tühja jooksmist ja küsimist.

Võistlusel pidin koos Edmondiga trahviringidel sõitjaid kontrollima, et nad ikka õige arv trahviringe teeksid.Hiljem lisandus abiväge peetri ja Erkki näol.
Üks juhus oli selline. Noormees, kes pidi 7 ringi sõitma, arvas, äkki me ikka nii täpselt eio loe neid ringe. Lootus sureb loomulikult viimasena. Rekord oli 9 trahviringi. Eriti hull oli lugu, kui korraga tuli trahviringe tegema üle kolme võistleja ja kõigil 4+ trahviringi. Mõni jõudis oma 7 kiiremini, kui teine oma 4. Kiidan neid, kes sõitsid raja puhtalt läbi.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et ükski võistkond täiesti puhtalt ei sõitnud. Üksikutel võistkondadel oli vaja sõita 1 trahviring, mõnel 2. Õnnetud olid need kus iga võistleja tegi 4 ja enam trahviringi.
Tore, kui võistlejad oma vigadest õpivad. Mitmed võistlejad M21 klassis, kes tegid esimesel ringil rohkelt trahviringe, siis teiselt ringilt tulles trahviringe enam sõitma ei pidanud. Aga mõni ikka rõõmustas meid ka.
Markus pidi ka 4 trahviringi siblima, Märten läbis raja puhtalt. See oli mullegi üllatus, sest Mattias ja Veiko tegid mõlemad 1 trahviringi.
Saavutasid koos tubli kolmanda koha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar