6. märts 2011

5.märts- Kuusalu spordihoones


Laupäeva hommikul vurasime Kuusalu poole, et osaleda ühel toredal üritusel, mille algatasid kohalikud sportlikud aktivistid. Spordihoone ja koolimaja koos tundus põnev kooslus. olime väljas võiskonnaga Markus, Märten, Tomi, mina ja Kristina. Mihkel siblis niisama ringi.
Ootasin keerulist rada. Mida õnneks ei tulnud, aga probleeme tekitas see minus siiski. Esimene jooks läks väga hästi.

Teisel jooksul oli maastikul mõned muudatused ja ajasid mind veidi sassi. Kohati oli järje hoidmisega probleeme, sest järjestikused punktid võisid asuda samal korrusel, kuid sinna tuli siiski minna läbi esimese korruse ja vastupidi. Nii läks kohe alguses mul midagi sassi ja finishis selgus, et üks punkt oligi vahele jäänud. Ai kurja, mõtlesin. Nüüd me ei saagi võiskondlikult tulemust kirja:(
Tomi ja Märten tegid siiski tubli soorituse ka teises jooksus ja kokkuvõttes saavutasime kolmanda koha. Märten oli noorte klassis parim poiss, tubli konkurentsi pakkusid Tomi ja Kaarel.
Spordihoone pesemisruumid on avarad ja saunad head. Ka ujuda saab, kuid ujula pilet tuleb varem ära osta. Sest hiljem kui saunas leili visates head mõtted pähe kargavad, pole enam aega piletit ostma lipata.
Juba käivad sahinad, et varsti ka üks suurem osavõistlus siinkandis toimuma saab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar