12. aprill 2009

Ummisa kauss 2009

Riina ja Urmase algatusel sai osaleda Riia rajooni võistlusel Ummis´e järve lähistel.
Kuna meie ilmad on heitlikud ja veel mitte eriti soojad, siis olin kaasa võtnud pigem talvisemad jooksusärgid. Kuid koha peal selgus, et õhutemperatuur üle 15 kraadi ja ilus päiksepaisteline päev. Nii sain laenuks selga Urmase lühikesevarrukatega särgi.
Sai ka meenutatud, et eelmisel aastal Kasjalaskevõistlusel oli ootamatult soe ilm ja siis sain Anu Palloni särgi laenuks, sest õhemat särki polnud mul mõttessegi tulnud kaasa võtta.
Jooksin naiste 35 klassi ja rada 6,2-6,4 kilomeetrit. Tõotas tulla kiire jooks. Mis osutus ka tõeks.
Ega jalutamiseks aega polnud, kuigi paaril tõusul ikka jalutasin ka. Mäed olid võimsad.
Paar viguriga punkti oli ka, need kännud...kännud!!! Esimesel korral oli too känd kraavi serval ja tõesti halvasti näha, õnneks üks mees märkas punkti ja nii sain ma ka ta kätte. Teisel korral olen täiesti õiges kohas, aga punkti pole, vaatan igaks juhuks selja taha, et äkki olen mööda jooksnud, kuid paar sammu paremale ja seal ta oligi.
Alguses arvasin, et jalgu seekord märjaks küll ei saa. Aga kus sa sellega, poolel distantsil punkt soosaarel. Alguses mõtlesin, et lähen otse, kuid soos oli vett rohkem kui küll, nii otsustasin joosta ringi ja kasutada väikest teerada mis viis üle teise soosaare minule vajalikule saarele. Jalad said küll märjaks, kuid teekond kindlam.
Kokkuvõtteks oli jooks edukas saavutasin 3. koha.

http://www.kapaok.lv/rezultati/ummis09/results.html

http://www.kapaok.lv/rezultati/ummis09/splits.html

http://www.kapaok.lv/rezultati/ummis09/splittbrowser.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar