18. aprill 2009

Luure Pannjärvel


Kuna talvel sai pannjärvel talvist Xdreami tehtud ja lumes sumbatud, siis ei olnud aega maastikule eriti tähelepanu pöörata.
Täna vara hommikul vurasin Jõhvi poole teele. Hommik oli ilus, veidi pilves kuid ikkagi suurepärane. Lääne- Viru piirist hakkkas lund sadama. Siis ma mõtlesin, et poistel vaid jooksujalanõud ühes. Mihklile küll rebisin viimasel hetkel kummikud kaasa, aga kas sellest piisab. Kuskil Uhtna sildist alates läks asjalood ikka päris hulluks. Lund teel oma 5 cm. Õnneks lähen alles esmaspäeval talverehve suvisemate vastu vahetama, kui kraavis ühte autot peapeal lebamas nägime.
Kuid Jõhvis lund enam polnud.
Pannjärve suusarajad on küll osalise lumekatte all.
Poisid osalesid Kindral Tõnissoni noortejooksul, kus nad jooksid 3 kilomeetrit. Märten jooksis üle 17 minuti ja Markus 20 minuti alla.
Mina testisin oma rogainikoti vastupidavust ja iseenda oma ka. Suutsin 20 kilomeetrit läbida 2 tunni ja 18 minutiga. Tõusud on vägevad, mida ma võtsin ainult kõndides ja sama kraavi-jõge pidin ka ületama, mis xdreamil ette jäi. Nägin tuttavaid kohti xdreamist ja Jõhvika maratonilt.
Väga vaheldusrikas maastik. Veetase on igalpool kõrge.
Loodan, et juuniks veetase ikka alaneb.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar