26. aprill 2009

Jüriöö: Kilingi- Nõmmes

Jüriöö möödas. Arvan, et saime korraldamisega hästi hakkama. Kuid raske ta oli. Sai juba laupäeva hommikul kella 8 paiku autoga mööda linna sõidetud. Esmalt vanaema poistega Haabneeme peenarde vahele toimetama. Raua tänaval nägin kuidas Annika Rihma hommikust jooksutreeningut tegi. Ja kui ma ringiga tagasi jõudsin, siis Annika ikka veel jooksis, siis küll vist kodu poole. Eka siis näe, kuidas tal jooks läheb.
Planeerisin, et kell 9 saan startida Pärnu poole, kuid kell lippas ja minul kulus ka poiste trantsportimisega enam aega. Kell 10 olin alles Märjamaal ja kuna kiireaeg sai mööda, siis kiiret enam polnudki. Mõõdukas peatus supermarketis ja bensiinijaamas. Ja kokkuvõtteks jõudsin kella 12 pärale.
Tööd, mis tegema pidin olid teada ja erilist kiiret nendega ei olnud.Ja aega jäi ülegi.
Lõpuks oli minu kohustus kaartidega mässamine. Võistkondi oli küll vähe, kuid tegemist oli ikkagi. Igavaks kiskus siis, kui mitte keegi ei tahtnud ja ei tahtnud metsast välja tulla.
Ja eks väsimus kippus ka kallale.
Magama sain alles kell 4 hommikul ja ärkasin kell 8, ning algas taas sõit Tallinna poole. Kella 10 jõudsin pärale. Mõttes tahtsin ikka magada, kuid ega siis lasta. Lõunast pidin koos Markuse klassikaaslaste ning lapsevanematega Tammssaare pargis puid uurima ja hiljem samu puid Harku metsas uurima. Lõpuks seletati ja kooki söödi ka. Minul selline uni peal, et ei tahtnud midagi kuulda ja näha. Lõpuks sain kella 18 koju. Kuid kell juba varsti 21 ja ma pole veel magama saanud.

Kindlasti tuleb võtta aega mõelda, mida tulevikus teha. Üks võimalus on oma arvamust avaldada kus toimuks 2012 Rogaini MM.
http://www.rogain.ee/arvamused.php?tid=420

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar