13. mai 2014

100 päeva hommikujookse

Sai kord veebruaris ühinetud suhtlusmeedias algusega, sest viimasel ajal oli sotsiaalmeedias levima hakanud igasugused katsumused.  Siis arvasid TTG noormehed Tauri ja Rasmus, et õige hetk on luua  oma challenge. Nimelt kutsusid nad kõiki üles käima hommikujooksudel ja nii 100 päeva järjest alates 26. veebruari hommikust kuni 5. juunini, mis tähistab nii kooliaasta lõppu kui ka suve algust. See aitaks lisaks tervise edendamisele muidugi kaasa ka talvel kadunud rannavormi taastamisele.
Et lisada veel väheke stiimulit, siis kes ei ürita, jäävad võlgu hoopis iseenda tervisele ja füüsisele.
Seega panin oma äratuskella 30 minutit varasemaks helisema ja tegin selle investeeringu endasse. Kui enne tõusin 6.30, siis nüüd kell 6 ja erilist vahet ei ole, sest kõik toimingud jõuab kenasti tehtud. Oluline on vaid õigeks ajaks tagasi jõuda, et hommikunepudru keeta, lapsed üles äratada ja nad kooli saata.  Nüüd on see saanud mõnusaks harjumuseks ja arvan, et sellega tasub jätkata. 

Tänu hommikujooksudele olen saanud hulga lisatreeningkilomeetreid.  Loomulikult on olnud hommikuid, kus jooksma minna pole tahtmist, kuid see tunne on kiirelt möödunud. Alguses ei olnud ka kindel, kas suudan seda teha, sest õhtuti sai ju niikuinii joostud. Siis nüüd võin väita, et hommikune jooksmine on enesetundele päris hea. 
Tänaseks on 77 % eesmärgist täidetud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar