22. oktoober 2011

22.oktoober- Kuusalu

Täna siis viimane pikem jooksuüritus. Et kõik ikka täiuslik oleks, siis peale võistlust sõidan Jõulumäele poistega treeninglaagrisse. Kuigi samal ajal hakkab mul ka sess. No mõnel päeval ikka jõuan sinna ka. Oma tegemistes kiiruse piirangut ei ole, kuigi võiks ju olla, sest tegemisi on tõesti palju ja aega nende täitmiseks napib pidevalt.
No, aga vaatame, kuidas täna metsas kulgeb.
Libahundi jälje sügisene etapp võib alata.
Ilm oli hommikul kehvake. Udutas. Kuid meeleolu oli hea. Erilisi eesmärke meil polnud, kuid lootsime tempokalt joosta. Samuti tahtsime punkti summat suurendada võrreldes kevadise etapiga. Seda ma ka tegime. Alguses ei vaevunudki punkte kokku rehkendama. Milleks endas stressi tekitada, et võtame nii palju punkte kui jõuame.Orienteeruva kellaaja ikka panime ja seda ei suutnud me alguses kuidagi täite. Nii jätsime Soodla veehoidla äärsed punktid kohe plaanist välja. Väga ka rabas ei tahtnud matkata. Lisaülesanded olid vahvad ja neid sooritasime edukalt.
Sellel etapil saavutasime DD klassis 3 koha ja kahe etapi kokkuvõttes samuti kolmandad.
Peale jooksu oli hea saunas olla ja siis tundsin suurt väsimust. eriti kui mõtlesin sellele, et pean mitu tundi veel autoga sõitma.
Veidi häiris, et autasustamine hilja oli, sest plaanis oli veel Jõulumäle treeninglaagrisse jõuda. Aga jõudsime. Nägime ööpimeduses veel kopraonu teed ületamas ja oli teine väga edev uudistas meid ja meie teda.

3 kommentaari:

  1. No, mis kellaks lõpuks Jõulumäele jõudsite?

    VastaKustuta
  2. Enne kümmet. Mihkel jäi juba Märjamaa kandis magama. Teised pidasid vapralt vastu.

    VastaKustuta
  3. Oli teil, aga väsitav päev. Mõni ime, et Mihkel magama jäi. Mina ise oleks juba hea meelega Kuusalus patja visanud ja teki ka peale tõmmanud.

    VastaKustuta