2. oktoober 2009

3.-4. oktoober- Suunto Games Läsnal

Enesetunne enne võistlust oli hea. Kuigi reede öine vihm veidi muserdas mu meelt.
Õnneks oli ilm laupäeva hommikul ilus.
Stardis tekistas minus ebamuavust keegi, keda ma seal kohata poleks soovinud. Keskenudmine, no millest me räägime!!
Rajal esimesed 1-105, 2-104 said kenasti võetud. Kahjuks 3-80 lugesin kõrgusjooni valesti ja sattusin sinna kuhu ma mitte poleks pidanud sattuma. 9 minutit viga. Järmisega tegin 4-97 vea teevalikus ja aeg tiksus armutult edasi. 5-83 ja 6-84 punkt läksid libedamalt. Kuid raba etapil, korraga tundsin, et jõud kaob ja pea hakks kuidagi kahtlaselt tulitama. Kui rabst välja sain, siis mööda teed joostes tundsin, et kolmapäevane vihmas jooks on mulle halvasti mõjunud. Külmavärinad jooksid mööda selga. Tekkis täielik mustauk, sest head tulemust täna loota ei olnud. Aga lõpp sujus kenasti, vigu ei tulnud.
Tulemusi ei tahtnud nähagi. Kuigi hilejm selgus, et ma polnudki kõige viimasem.
Poistel läks seevastu hästi. Mihkel kes on tuntud matkaja, matkas rahulikult ka täna. Tagasi Tallinna ei sõitnud, vaid suundusime Haljalasse, kus koheselt külastasin poodi ja ostsin jäägermeistrit, et lähenevat külmetust ellimineerida. Sealt sõitsime Rakverre, kus pidime õunu korjama. Kui keldris kaste otsisin selgus, et vend oli keldrisse puid tassinud ja need vajasid ladumist.
Öö vastu teist võistluspäeva sadas Rakveres kohutavalt vihma. Juba nägin õudusunenägu, et homme sajab vihma, rahet ja lund. Ja mis saab siis, kui vihmasadu ei lakka. Endal oli mul küll riideid selga panna, aga poistele ma küll vihmajooksuvärke kaasa ei võtnud.
Ilm polnud hommikul küll päiksepaisteline, kuid vihma ei sadanud.
Enesetunne oli ikka kehvake, kuid jumet oli näkku siiski tulnud, nagu Triina ütles.
Läsin rajale lohutades ennast, et kehvemini küll ei lähe. Ja nii oligi rada oli mõnus ja vigu ei teinud. Ainult esimest punkti võtsin häbiväärselt kaua. Lohutav oli, et seda juhtus paljudega.
Mihkliga juhtus ka selline lugu, et ta jäi sohu mutta kinni. Igatahes nägi teine väga porine välja, kui teda kohtasin. Saapad mõnusasti mudased ja püksid samuti. Keegi oli teda päästnud välja aidanud, tänud talle.

1 kommentaar:

  1. Vahel tekib mitmepäeva jookudel, et kui ühel päeval on kehvasti läinud, käegalöömise tunne. Kuid alati leiab põhjuse ka halvas head näha ja siiski lõpetada. Peamine on positiivne tulemus

    VastaKustuta