6. september 2010

6.september- Loomaaed


Täna käisin koos Mihkliga loomaaaias jalutamas ja veidike ka jooksmas.
Oli juba ette teada, et ma pikemat rada ei jõua täna joosta. Kuna lapsevanema kohustus, külastada kooli oli küllalt tähtis.
Samas rikkus liiklusummik Linnu teel ja tagatipuks otsustas keegi enne Mustamäe ristmikku teisele autole tagant sisse sõita, nii oli üks rida kinni. Kui muidu oleksin kodust loomaaeda sõitnud 10 minutiga, siis nüüd 25 minutiga ja nii ei jäänudki muud üle kui R5 rada läbida. Kell oli 17.51.
Mihkel oli tore jooksusell. Sai tükati spurti ja siis veidi rohus kõndimist, tiikide juures lindude vaatlemist, jääkaru imetlemist ja tõdesime, et lund ikka pole.
Mihklil nagu tavaliselt leidis mingi toika, millega sai ühtteist huvitavat korda saadetud ja Jüri jõudis ka õigeks ajaks kommidega kohale. Nii sai Mihkel mõned kommid põske ja kimasime kodu poole. 10 minutit oli lastevanemate koosolekuni aega. Loomulikult jäin hiljaks.
Kuid neljapäeval üritan uuesti, äkki õnnestub õigeks ajaks jõuda. Kuid kahtlane see tundub. Klassijuhataja rääkis samuti kaua, oma poolteist tundi. Ja lõpuks oli kell 21 kui poodi jõudsin, et sibulaid osta. Sai ju pühapäeval seeni korjatud ja need ootavad marineerimist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar