10. november 2009

8.november-supersprint, Grand Bazaar


Stardid algasid kell 10. Mina jälle 2 tundi hiljem. Jooksu ma iseenesest ei kartnud, sest sprint mulle meeldib. Tegime kohale jõudes teispäeval väikest luuret ja veaohtlikud piirkonnad vaatasime järele. Jooksuajal oli sellest abi, kuid taipasid seda ikka veidi hilinemisega. Aga siiski tabas mind ebaõnn. Kahel korral tegin tagasi jooksu ja see ei olnud mitte lühike etapp. Ju turu katusealune hämarus segas mind veidi. Kaotasin seetõttu hulga minuteid. Üllatasid jälle türklannad ja bulgaarlane Palvina, kes ei saanud tulemust kirja. Nii said eestlased jälle medalikohad. Autasustamine toimus jällegi kell x ja nii jõudsime ennast hotellis pesta ja riideid vahetada. Palju oli kiidetud türklaste auhindu, kuid sellel aastal tundus, et MASU on ka siia jõudnud. Sprindis sai vaid esikoht auhinna: kompassi ja keraamiliseplaadi. Mille me juba 4 päeva summas võitsime. Toetajate ja sponsorite logosid oli küllalt igalpool. Ka lehmake, kes jäätist pakkus liikus ringi ja saime ta ka pildi peale. Pean eraldi kiitma Koppeltiitot, sest ka tema sai II koha.

Peale autasustamist suundusime osturallile, sest maiustused olid veel ostamata. Olin poistele ju lubanud ja mitu kilo kokku sai seda kraami küll.
Õhtuks olime planeerinud sauna mineku ja mõnusa söömise.

Siin tõrkeid ei esinenud.


Ainult see, et internetis ja hotellis öeldi: pilet 30 euri, kuid kohapeal selgus- 35. Saun oli siiski mõnus. Oleksin sinna kauemaksi jäänud.
Kui juba omad riides seljas, sai veel teed juua ja niisama lebotada. Ja oodata kuni buss meile järele tuleb. Peale väsitavat sauna läksime sööma Ocean`s 7-sse, mille kelner meid juba tänaval ära tunneb. http://www.oceans7.com.tr/





Ja nii õnnestus ka temal meiega pildile jääda. Proovisin ka türgi magustoite, eriti hea oli Bakalava.

Kui võimalust veel tuleb, siis kindlasti proovin veel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar