21. aprill 2008

Lootus jääb

Leidsin üllatuseks, et ma polnutki nii ammu siia midagi kirjutanud.
Täna on hea kodu lähedal Tondi kaardil mälu orienteerumine.
mälu-O
Tavaliselt tavaline suundorienteerumisrada tavalise kaardiga.Kuid kaarti ei anta võistleja kätte, vaid on kinnitatud laua või spetsiaalse aluse külge stardikohas. Kaarti võib vaadata ainult võistlusaja sees, kuid seda piiramatu arv kordi. Rada on planeeritud niimoodi, et soodustaks raja jooksul käima stardi lähedal mitu korda.
Kõike täpsemalt saab uurida:
http://www.osprint.ee/
Analüüs. Rada oli hea. Kokku pidin läbima 16 punkti. Tagasihoidlikult 12 minutit viga minnes 8-se punkti. Lihtsal põhjusel. Suund oli õige, kuid sihtmärk vale. Mõtlesin, ei saa olla, et punkti ei ole. Ju jätsin valesti meelde ja stardialasse tagasi, vaja järgi uurida, kus ta siis tegelikult on. 9 kp ka väike viga, sest otsisin hoopist teist puud. Lõpus tuli lihtsalt joosta ja viimane punkt- pole! Oli teine kuusevõrasse ära peidetud, et polnutki teist näha. Õnneks oli stardiala üpris lähedal ning käisin ja kontrollisin, kus ta siis on. Olemas oli. 4,9 kilomeetri läbimiseks kulus oma 45.58.
Jalad olid veidi kanged, sest käisin eile rattaga sõitmas koos poistega. Mihkel istus rattatoolis ja eks see andis jalgadele rohkem koormust. Ju sai liialt sõidetud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar